Hvem er det som skal føre dig igennem denne transformation?
Ja - hvor skal vi næsten starte?

Du får den korte version…...

Hvem er Bjarke?

 

Hybriden med de mange ansigter hedder Bjarke Hove. 

Har efterhånden prøvet en hel del forskellige ting og jobs med utallige uddannelser bagved sig. Det spænder helt fra den holistiske verden med chakraer, clairvoyance, krystalkugler, Tarotkort, alternativ medicin, handicaphjælper, livredder, idrætslærer og massør. Henover sundhedsekspert til professionel netværker og annoncesælger. Helt over til den “Hard-Core” professionelle kaptajn og soldat med udsendelser til verdens brændpunkter. Et seriøst mix af yderpunkter.

 

De “bløde værdier” først:

Ægtemand gennem 24 år, og far til tre dejlige børn.

Uddannet Massør, Akupunktør, Coach, Clairvoyant og Tarot-læser. Har behandlet mere end 20.000 mennesker, hvoraf 70-80 % har været kvinder, og mange af dem gravide. Har været medejer af en hudplejeklinik og deltaget i adskillige produktaftener med ene af kvinder. Foredrag med Ole Henriksen, og rytmik med sine børn, hvor han ALTID var eneste mand. Har behandlet en del  stressramte kvinder. Derfor en god indsigt i den feminine verden, og kender ofte kvinders fysiologi bedre end de selv gør. Kender ALT til rengøring, tøjvask, blomstervanding, lektier, hus og have derhjemme. Elsker at hjælpe andre mennesker. Mediterer hver dag.

De “hårde værdier”:

Primær uddannelse i militæret som Kaptajn og Officer i Hæren. Kender alt til mudder, sløring, regn og kulde samt alt for lidt søvn. Har trænet med både Jægerkorpset og Frømandskorpset og været udsendt flere gange. Elsker at træne og presse sin krop for at den skal forblive sund og rask. Har sort bælte i karate og tidligere Danmarksmester i sin stilart. Står for alt det regnskabsmæssige i både forretningslivet og privaten.

 

“Dejlig sympatisk mand med ben i næsen og et glimt i øjet. God til at lytte, og god til at give råd på en forståelig måde. Han møder dig….der hvor du er, og “holder dig i hånden” gennem hele processen. Han skærer helt ind til benet.”

Hvorfor dette koncept med “Jagten på Lykken”? 

Bjarke har, efter mange års hårdt arbejde, meget ærligt spurgt sig selv, om han ville gentage de sidste 10 år af sit liv, hvis han fik chancen? Og det klare svar er: NEJ TAK

Alt for meget arbejde, fokus på penge og succes. Flere forskellige jobs som aldrig rigtig “tændte ilden” i hans sjæl. Masser af modstand, og dermed livserfaring på den hårde måde. Fint nok, men på ingen måde sjovt.

SÅ ER DET NOK….. !!! 

VÆK MED SKYKLAPPERNE. 

Se dig til siderne, og husk at leve livet undervejs, og ikke først til sidst, hvor det er for sent.

Lykken skal boble i maven, og få smilet til at bryde frem af sig selv. Du skal ofte kunne sige til dig selv: “Hold da kæft, hvor er mit liv bare fedt”. Ellers er der altså noget galt……og så skal du stoppe op, og se nærmere efter ???